mk

en

sq

 

Датум: 12/6/2016

Време: 6:39:25 AM

Новогодишна кампања на Штедилница ФУЛМ

Новогодишна кампања на Штедилница ФУЛМ

“СЕКОЈ ДОБИВА! “

Подигнете кредит во промотивниот период
од 10 ноември до 30 декември 2016 година,

за секоја ваша потреба, независно дали сте
вработени или невработени,
студенти, пензионери или земјоделци
и добијте прекрасен подарок:
брендирана семинарска торба, брендирана маица,
брендирана шолја, дигитрон или
водоотпорна футрола за мобилен телефон! За секој исплатен кредит во промотивниот период, освен што следува подарок,
Ја добивате и можноста за
СПЕЦИЈАЛНИТЕ НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ
6 подарок изненадувања
и
ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАН ЗА ДВЕ ЛИЦА
ВО БАНСКО, БУГАРИЈА
од 13 до 15.01.2017 година
подарок од нашите пријатели ТА Рапсоди травел!

Уживајте во празниците со Штедилница ФУЛМ

...
вработени или невработени,
студенти, пензионери или земјоделци
кликнете овде
и добијте прекрасен подарок:
...
 

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 12/1/2016