mk

en

sq

 

Датум: 25/11/2017

Време: 04:29:51

Есенска Кредитна Промоција

 

Есенска кредитна промоција СОНУВАЈ!  ПОСАКАЈ! ОСТВАРИ!

Повеќе од 150 луѓе сонуваа, посакаа и ги остварија своите желби, идеи и планови за време на Есенската кредитна промоција на Штедилница ФУЛМ!

Студенти, вработени, невработени, пензионери, земјоделци, секој од нив со различен сон, на 19 октомври 2017 година, беа наши гости во Филијалите на Штедилница ФУЛМ и заедно го одбележавме Интернационалниот ден на кредитните унии. Кулминација на настанот беше извлекувањето на подароците од есенската кредитна промоција. Оние кои беа присутни, ги подигнаа своите подароци, а оние кои оправдано не можеа да нe дружат, ги повикуваме да се јават во Филијалите каде што им се исплатени кредитите и истовремено да се информираат ДАЛИ НЕКОЈ ПОДАРОК ЧЕКА НА НИВ!
Рокот за подигнување на подароците е до 31.10.2017 г.

Со почит,
Штедилница ФУЛМ 

Есенска Кредитна Промоција МК 992

Кредитен калкулатор

Калкулатор за штедење

Анкети

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ info@fulm.com.mk

Ажурирано на 15/11/2017