Kërko përkrahje kur ke nevojë

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Me rastin e 20 vjetorit  të ekzistencës sonë kursimorja FULM do  befasoj 20 shfrytëzuesi  e rregullt me plotësimin e dëshirës! Krejt  cka duhet të besh është që me plotësimin e kërkesës tënde për kredi në cilën do prej filijaleve tona të skruash edhe dëshirën tënde shumë vjecare. Të udhëhequr nga koncepti “kërko përkrahje kur ke nevojë”,ne të ofrojm kredi  sipas …

Shpallet fituesi i kuponit dimëror nga fushata e Vitit të Ri

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Të gjithë shfrytëzuesit e kredive që kanë ngritur kredi të Vitit të Ri gjatë periudhës së promovimit nga 12 nëntori deri më 31 dhjetor të vitit 2018, morën dhurata – surpriza. Të qeshur dhe të lumtur fituesit e dhuratave nga fushata e Vitit të Ri të Kursimores FULM,dhe më I lumuri nga të gjithë ishte Ismet Nezirov nga Shkupi,I cili …

Surpriza të vitit të ri dhe pushim dimëror

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Me ofetën me rastin e Vitit të ri në Kursimoren FULM  shpejt dhe lehtë mund ti realizoni të gjitha dëshirat dhe nevojat e juaja Në këtë link shikoni ofertën e kredisë në Kursimoren FULM Për secilin kredi të paguar/refinancuar fitoni DHURATË-BEFASI, Ndërsa për më të lumturin VAUCER PËR PUSHIME DIMËRORE! Promocioni fillon prej 12 nëntor dhe do vazhdoje deri me …

NA E DËRGONI IDEN E JUAJ PËR BIZNES START-UP DHE FITO BURSË STUDENTORE!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

A je student? Cka pas diplomimit? Cilat janë dëshirat e tua? Plani B?  Ke një fillim të mbarë start-up-Ide për biznes? NA E DËRGONI IDEN E JUAJ PËR BIZNES  START-UP DHE FITO BURSË STUDENTORE! Me qëllim-përkrahje për edukimin e të rinjëve në Republikën e Maqedonisë, tashmë 4-vite me rradhë, FULM-Maqedoni, në bashkëpunim me Ligën për unione kreditore prej Micigeni (MCUL, …

Asnjëherë nuk është vonë për një plan “B”në jetë!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

 Jeni të papunë dhe doni të hapni biznesin e juaj? Jeni I punësuar, por doni një sfidë të re dhe liri krijuese në jetë? Asnjëherë nuk është vonë për një plan “B”në jetë! Duke mos pasur parasysh a jeni I papunë,I punësuar,student,pensioner ose bujk,ne ju inkurajojm për FILLIM TË RI,ME PËRKRAHJE FINANCIARE NGA KURSIMORJA FULM! Në këtë  Shtator,Kursimorja FULM fillon …

Tek ne dëshirat dhe mundësitë shkojn dorë për dore!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

Të dashur student të tashëm dhe të ardhshëm! Viti I studimeve vetëm sa nuk ka filluar,ndërsa data e rregjistrimit tashmë po afrohet. Me siguri tashmë një kohë të gjatë pyeteni ku të vazhdoj arsimimin tim dhe si ti mbuloj shpenzimet për të studiuar ? Keni shumë dëshira,por dhe mundësi të kufizuara?! Mos u shqetësoni! Në Kursimoren FULM dëshirat dhe mundësitë …

FULM Maqedoni-më e mira në botë!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

SINGAPOR, Sun Tech City. Cmimi prestigjioz për 2018 – World Council Growth Award ( çmimin për rritjen më të lartë nga Këshilli Botëror i Unioneve të Kreditit), këtë vit ,nga përzgjedhja prej 109 vendeve në botë,e fitoi Kursimorja FULM nga Maqedonija. Cmimi u nda me 16 qershor të vitit 2018,në Konferencën ndërkombëtare të unioneve të krediti (Тhe world credit union …

Promovimi i kredive: Dashuri, për Ju…

marija Ngjarjet dhe Promovimet

Nëse ju pyesin cka eshtë më e rëndësishme në jetë për ju, me siguri do thoni-lumturia e fëmijëve tuaj,  të afërmive tuaj, lumturia e  ime… Merrni pjesë në fushatën “me dashuri, për Ju…” dhe bëni të lumtur ata që doni më shumë! Merrni  kredi për festat e juaja  familjare, për maturën e fëmijës suaj, bëni dasmën që ëndërroni ose udhëtoni …

BIZNESI IM – LIRIA IME!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

Merrni  iniciativë për jetën tuaj dhe na lejoni  t’ju ndihmojmë me PROMOVIMIN E BIZNESIT TUAJ! Kursimorja FULM në fushatën për mbështetjen e bizneseve të grave: BIZNESI IM – LIRIA IME! Mirë se vini! Është e hapur … Fushata  Biznesi im  – Liria ime synon të inkurajoj dhe inicoj  gratë në Maqedoni që të marrin iniciativën për të përmirësuar jetën dhe …