Работилница на тема "Ефективни стратегии за вработување и практична работа"

marija Студенти

Студентите од Економскиот Факултет – Скопје учествуваа на работилница на тема “ефективни стратегии за вработување и практична работа”, одржана од управителот на Штедилница ФУЛМ, Г-ѓа Елеонора Згоњанин Петровиќ.