Соопштенија за јавност

Студенти

Невработени

Вработени

/vraboteni/

Пензионери

Земјоделци

Членство

Студенти

Невработени

Вработени

Пензионери

Земјоделци

Членство

 

Кредити

За сите ваши потреби… Изберете опција која најмногу ви одговара…. Брзо и едноставно, кредити до 700.000 денари

Дознај Повеќе

Кредити

За сите ваши потреби… Изберете опција која најмногу ви одговара…. Брзо и едноставно, кредити до 400.000 денари

Дознај Повеќе

Депозити

Со текот на годините станавме Вашата дестинација за сигурост и доверба. Одберете тип на штеден влог, што најмногу ќе Ви одговара

Дознај Повеќе
 

Депозити

Со текот на годините станавме Вашата дестинација за сигурост и доверба. Одберете тип на штеден влог, што најмногу ќе Ви одговара

Дознај Повеќе
img18
ПРОФИЛ

МЕНАЏМЕНТ
МРЕЖА
ВИЗИЈА
МИСИЈА
ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ
НАШИОТ ТИМ
НАШАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА

img18
ПАРТНЕРСТВА И СОРАБОТКИ

WOCCU
USAID
MCUL
SKOK

img18
ИЗВЕШТАИ

ПОДАТОЦИ ЗА ШТЕДИЛНИЦАТА СВТ ЗА КРЕДИТИ ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ОБЕЛОДЕНУВАЊЕ НА ПОДАТОЦИ

img18
ИЗВЕСТУВАЊА

СООПШТЕНИЈА ДО ЈАВНОСТ
Заштита на личните податоци
Колачиња (Cookies)
ПРАВНА НАПОМЕНА

НАШИОТ ТИМ - НАШАТА УСПЕШНА ПРИКАЗНА

Награди и признанија
Најдобри службеници
Интервјуа
Одблиску со вработените
Обуки, тренинзи, тим-билдинг, патувања...
Настани, прослави, презентации, конференции...

Дознај Повеќе
 
 

За вас

Затоа што ние постоиме за Вас…

Дознај Повеќе

За вас

Затоа што ние постоиме за Вас…

Дознај Повеќе

Настани и Промоции

За сите заеднички моменти…
За сето она што не зближува и радува…

Сите Настани и Промоции
 

Настани и Промоции

За сите заеднички моменти…
За сето она што не зближува и радува…

Сите Настани и Промоции

Контактирајте со нас