Подарок-прошетка за денот на виното и љубовта!

marija Настани и Промоции

Image

                              По повод денот на виното - Св. Трифун и љубовта - Св.Валентин, некој од Вас, ќе има можност да ужива несекојдневен подарок - прекрасно еднодневно патување на 13.02.2022г.(недела), за 2 лица, со посета на винариите Вила Марија и Попова Кула во Демир Капија,         манастирот Св.Ѓорѓи во Неготино, а во попладневните часови - прошетка покрај Дојранското езеро.

Сé што е потребно е да ги видите правилата за споделување на нашата објава на социјалните медиуми на ФУЛМ - Facebook и Instagram.

При доделувањето на подарокот, предност ќе имаат на новите и стари членови, корисници на кредити и штедачи!

Доколку не сте сé уште член на ФУЛМ, направете го тоа час поскоро!

На следните линкови  ќе најдете повеќе информации за членскиот депозит, кој изнесува само 600 денари, а има низа предности:

или погледнете ја целата понуда за штедење на овој линк: https://www.fulm.com.mk/depoziti/

Доколку ви се потребни пари за било која ваша потреба, аплицирајте за кредит на овој линк

Интерактивната игра ќе трае до 10.02.2022, а на 11.02.2022г. ќе го дознаеме добитникот 

Повелете линк за телефонски контакт, локации и електронски адреси: https://www.fulm.com.mk/kontakt/