Go Green

Go Green !

Ако сакаш да го промениш светот, почни од себе!
Go Green!

Image

Активности

Image

Oстварувања

Image

Кредит

Image

Go Green Совети

Go Green 

Штедилница ФУЛМ се приклучи кон Агендата 2030 која промовира оддржливо и еколошко општество. Заедно ќе придонесеме да живееме во зелена и здрава околина, креирајќи Green economy.