Електронско банкарство

Image

Веб апликација

Преку Веб апликацијата добијте пристап до Моја сметка, која Ви овозможува увид во состојбата и промените на сите ваши кредитни и депозитни партии

Најави се во Моја сметка

Како да добиете бесплатен кориснички пристап до Моја сметка ?

1. Поднесете барање за пристап, онлајн или во најблиската филијала 

Поднеси барање за онлајн пристап

2.Најавете се со добиеното корисничко име и лозинка 

3.Променете ја добиената лозинка со нова

4.Добивате пристап до Моја сметка

Мобилна апликација

Преземете ја бесплатната мобилна апликација mFULM на Штедилница ФУЛМ на Вашиот  smart телефон или таблет и имајте виртуелна филијала секогаш со Вас.

Превземи ја мобилната апликација:
Image Image
Што е mFULM?

mFULM е бесплатна апликација за мобилни телефони и таблети, преку која е овозможен лесен и безбеден пристап до голем дел од услугите за физички лица на Штедилница ФУЛМ

Што е потребно за превземање на апликацијата mFULM?
 • Да имате мобилен телефон или таблет
 • Да имате интернет врска
 • Да пристапите до Play store 
 • Да ја побарате “mFULM”
 • Да ја превземете – инсталирате апликацијата
 • Да ги користите предностите на mFULM
Добијте бесплатен кориснички пристап до
Моја сметка – основно ниво

за увид во состојбата и промените на сите Ваши кредитни и депозитни партии

 • Поднесете барање за пристап, онлајн или во најблиската филијала
Поднеси барање за онлајн пристап
 • Добивате корисничко име и лозинка, која по првиот пристап сами си ја менувате
 • Добивате пристап до Моја сметка преку мобилната и веб апликацијата на www.fulm.com.mk од било кој уред
Моја сметка - напредно ниво

за увид + плаќања на Вашите кредити и можност за печатење потврди

 • Да имате веќе одобрен пристапен профил до Моја сметка со ваша лозинка
 • Да поднесете барање за активирање плаќања од вашиот телефон/таблет, во најблиската филијала
 • Да вршите плаќања од уредот на кој е активирано плаќањето

Правила за користење на услугите на електронско банкарство
Сигурносни препораки

Калкулатор

Контакт

Превземи барања

Аплицирај онлајн

Листа на кредити