Се потсетуваме на убавите моменти од прославата на 20 години постоење ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

Се потсетуваме на убавите моменти од минатогодишната прослава на јубилејот од 20 години постоење Штедилница ФУЛМ! Погледнете го браќањето на Директорот на УСАИД во РСМ, Ерик Јановски кое нѐ направи особено горди

mFULM мобилна апликација на Штедилница ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

Инсталирај ја mFULM мобилната апликација и користи ги предностите на мобилното банкарство на Штедилница ФУЛМ Google play:https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en App Store:https://apps.apple.com/mk/app/mfulm/id1486576310 За повеќе инфо контактирај ги нашите филијали: Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281

Интервју со првиот добитник на ФУЛМ студентска стипендија

Филип Неделковски Настани и Промоции

Започнуваме со серија од интервјуа со досегашните добитници на ФУЛМ студентска стипендија. Каде се во моментов и што имаат да ви препорачаат доколку сакате се пријавите на Натпреварот за студентска стипендија? Прочитајте ги одговорите подолу од целото интервју со првиот добитник на студентска стипендија, Ангела Буровска 1.Што правите во моментов? (Студирате, работите или барате работа?)  Во моментов работам како финансиски асистент …

Поддршка за твоите планови во земјоделието

Филип Неделковски Настани и Промоции

Горди сме што во изминатите 20 години сме помогнале на многу земјоделци да имаaт богати плодови од нивните насади. Како на пример насади полни со преубави јаболки! Тука сме да ги поддржиме твоите планови за инвестиции во земјоделието за да следната година ти биде уште побогата и поплодна! Повеќе информации за условите на Вонредниот кредит на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај …

Соопштение за индивидуално продолжување на понудата за поповолни услови за отплата на кредитите

marija Informacii za Covid-19, Настани и Промоции, Соопштенија до јавност

Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје Бр.03-565/1 Скопје 07.09.2020 г. СООПШТЕНИЕ   Периодот на поповолни договорени услови при подмирување на обврските по основ на кредитите во Штедилница ФУЛМ,  на клиентите – физички лица во согласност со Јавната Понуда за поповолни договорни услови при плаќањето на кредити во Штедилница ФУЛМ во согласност препораките и мерките дадени/преземени од Владата на Република Северна Македонија за …

ОБЈАВЕН НАТПРЕВАРОТ ЗА СТУДЕНТСКА СТИПЕНДИЈА 2020!

Филип Неделковски Настани и Промоции, Студенти

ФУЛМ НАТПРЕВАР ЗА СТУДЕНТСКА СТИПЕНДИЈА 2020! Прифати го предизвикот и пријави се на шестиот по ред натпревар за студентска стипендија! За да учествуваш испрати ги твоите идеи за подобрување на студентскиот живот до глобалната заедница преку формата за апликација на следниот линк https://www.fulm.com.mk/natprevar-za-studentska-stipendija-2020/ Нека биде слушнат твојот глас! Ти посакуваме успех! 🙂

Со вонреден кредит до нов велосипед

Филип Неделковски Настани и Промоции, Приказни за месец Јуни

„Најдоброто и најбрзото превозно средство е велосипедот. Благодарејќи на Штедилница ФУЛМ го шетам цел град и убавините на Македонија. Диши длабоко на планина и уживај во нејзините убавини” – порачува нашиот член Давид

Препораки за безбедна посета на нашите филијали

Филип Неделковски Настани и Промоции

Со цел зачувување на нашето и здравјето на нашите најблиски важно е да ги почитуваме препораките за заштита. Погледнете кои се препораките за безбедна посета на нашите филијали.

Вонреден кредит за поддршка на земјоделието

Филип Неделковски Настани и Промоции

Планираш нови инвестиции во земјоделието и потребни ти се дополнителни финансиски средства? Покриј ги трошоците за нови насади, пестициди, хербициди, ѓубриво, механизација и сè што ти е потребно за успешна и плодна година со помош на вонредниот кредит на ФУЛМ Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/ Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Кампувајте и имајте прекрасен викенд поминат во природа

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дочекајте го следното утро со поглед на изгрејсонцето. Подгответе го шаторот и искористете го викендот што следи за да кампувате во природа. Неколку предлог места за кампување: Авто-камп Отешево, Црна Река во Мариово, авто-камп Ливадишта, Црно Езеро, Шар Планина, авто-камп Љубаништа, Маврово. Убав викенд пријатели!