ФУЛМ Натпревар за студентска стипендија

Полека, сигурно и успешно се приближуваме до финалето на овогодинешниот ФУЛМ Натпревар за студентска стипендија. Рокот за аплицирање заврши и наскоро ќе го прогласиме добитникот на Студентската стипендија за 2020.

Многу сме среќни што во изинатиот период добивме навистина инспиративни и креативни идеи за подобрување на студентскиот живот во време на КОВИД-19. БРАВО СТУДЕНТИ!

Би сакале истите да ги споделиме со сите вас. Подолу се сите инспиративните пораки кои студентите ги испратија до локалната и глобалната заедница преку Натпреварот за студентска стипендија. Со кликнување врз некоја од сликите може да ги прочитате и останатите предлози и идеи на студентот.

Чииј одговори најмногу ве инспирираа?

Сите инспиративни пораки се објавени и на нашата Фејсбук страница. Кликнете на следниот линкhttps: www.facebook.com/www.fulm.com.mk/posts/1681000742077302  и со “Like” кажете ни која порака најмногу ви се допаѓа.