Честит Велигден!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Велигденската честитка до Вас ја пренесуваме преку уметноста на нашите вработени и нивните креативно обоени велигденски јајца!

Ви посакуваме здравје, среќа и спокој во Вашите домови!

Христос Воскресе!
Честит Велигден!