Децата на ФУЛМ и Интернационалниот ден на кредитни унии

Во активностите поврзани со Интернационалниот ден на кредитни унии ги вклучивме и најмалите, Децата на ФУЛМ и им дадовме мала задача да го обојат овогодинешниот постер за Интернационалниот ден на кредитни унии. Во прилог ви ги претставуваме нивните ремек-дела и како тие би го обоиле светот и: