Доделување на Сертификатот за усогласеност со Европскиот код за добро однесување при микрокредитирање од Европската комисија

marija Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ стана прва и единствена финансиска институција во Република С.Македонија која доби Сертификат за усогласеност со Европскиот код на добро однесување при микрокредитирање од Европската комисија.

Оваа награда е уште една потврда за нашите заложби, посветеност, професионалност и целокупниот труд на вработените и менаџментот на ФУЛМ.

Ви благодариме на сите кои не подржувате уште од самиот почеток. Ова е заеднички успех за сите нас.