ФУЛМ е сосема подготвен за работа од дома

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дел од нашите колеги #СедатДома и успешно ги спроведуваат сите редовни активности и работни обврски Грижата за здравјето на нашите вработени и членови е секогаш наш врвен приоритет! #ОстаниДома