Јубилејни кредити – 20 години Штедилница ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

За се` она што не` зближи во изминатите 20 години, што не` поврзува и што не` движи напред, имаме специјална извонредна понуда за Вас 💝 – Јубилејни кредити до 400.000 денари, со низа предности:
👉 Аплицирање онлајн!
👉 Промотивна фиксна камата во првите 12 месеци!
👉 Рокови од 36 до 84 месеци!
👉 Зголемување на износите без жирант!

Линк за аплицирање онлајн: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Слободно контактирајте не за сите прашања:
➡️ во коментар или порака на Facebook/messenger
➡️ Разговарајте онлајн со нашите референти (chat) на нашата веб страна: https://www.fulm.com.mk/
➡️ Или јавете се на нашите телефони: https://www.fulm.com.mk/kontakt/

#fulm #online #штедилницаФУЛМ