Летна кампања – Одмори каде што душата ти сака

Бојана Башовска Настани и Промоции

Ти треба одмор? Периодов ти беше напорен?
ОДМОРИ КАДЕ ШТО ДУШАТА ТИ САКА!
Со кафе на тераса или во друштво со пријателите! Пред телевизор со грицки или на прошетка во природа! А ако сакате на море или да посетите некоја  подалечна дестинација аплицирајте за кредит во Штедилница ФУЛМ! Изборот е Ваш!

За повеќе информации побарајте нè на телефон:

  • Скопје – Центар 02/3217–912; Скопје - Аеродром 02/2403-208; Скопје - Автокоманда 02/3109-327
  • Кавадарци 043/400-655
  • Струмица 034/330-721
  • Битола 047/236-796
  • Тетово 044/351-281

По случаен избор, ќе подариме велосипеди во периодот од 12.5 до 15.9.2023 година.

    Аплицирај онлајн тука