ЛЕТНА ШЕМА ЗА СЕКОЈА ДИЛЕМА!

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image

Ако имате дилема како најдобро да го поминете ова лето,

ние Ви предлагаме безвременско, штедливо и здраво ЕКО решение!

ВЕЛОСИПЕД - ПОДАРОК од ФУЛМ! 

Секој месец подаруваме по 1 велосипед  по случаен избор, на некој наш кредитокорисник којшто ќе подигне кредит во периодот од 11 мај до 31 август 2022 г.

Кредитите се со износ од 10.000 до 700.000 денари, со рокови од 12 до 72 месеци.

Не пропуштај – Аплицирај тука!

И очекувај повик за подарок Велосипед!

Освен онлајн, може да аплицирате и:

⇒ Со преземање и печатење на барањата на следниот линк:  https://www.fulm.com.mk/krediti/prevzemi-baranje-za-krediti/  

⇒ Со аплицирање преку мобилната апликација mFulm која може да ја преземете на Google play store. За подетални информации: https://www.fulm.com.mk/elektronsko-bankarstvo/

⇒ Со подигање на барањата директно од нашите филијали во Скопје, Битола, Кавадарци, Струмица и Тетово.

Слободно контактирајте ги нашите кредитни референти од 8.00 до 16.00 часот, секој работен ден и тоа:

На веб-чет – Разговарајте со нас онлајн

Во порака, на нашите социјални медиуми Фејсбук, Инстаграм, Линкдин 

Телефонски контакт, локации и електронски адреси:  https://www.fulm.com.mk/kontakt/