МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА КРЕДИТНИТЕ УНИИ 2023

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image

🥳Денес славиме 75 години Меѓународен ден на Кредитните унии #ICUDay. 🥰Горди сме на повеќе од 13.000 членови кои ни ја даваат довербата 24 години од постоењето на ФУЛМ Штедилница / FULM Savings House.
Од почетокот до сега сме ги поддржале нашите членови со одобрување на повеќе од 30 000 кредити со цел да ги оставарат нивните потреби и желби, градејќи заедничка успешна приказна која веруваме дека и идните генерации ќе ја препознаат и ќе бидат дел од истата.

По тој повод, Ве покануваме да ги посетите Вашите филијали на 1️⃣9️⃣ октомври 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ (четврток) и заедно да го прославиме овој Важен ден, да споделиме колку ,,луѓето помагаат на луѓе” како основна движечка мисла и сила во 24 годишното работење на Штедилница ФУЛМ со визија за поквалитетен живот за сите нас!🥰

Благодарни сме што 24 години ни давате неизмерна поддршка за да може заедно да градиме посветла иднина за сите Вас, преку користењето на финансиските услуги на ФУЛМ:

*Членство

*Штеден влог

*Кредит

*Електронско банкарство

*Мобилна апликација

*Фан на социјалните медиуми на Фулм

(Facebook, Instagram, YouTube и LinkedIn)

 

24 години со Вас,

Штедилница ФУЛМ

www.fulm.com.mk