mFULM | бесплатна, едноставна и сигурна мобилна апликација

Филип Неделковски Настани и Промоции

mFULM | бесплатна, едноставна и сигурна мобилна апликација на Штедилница ФУЛМ којашто Ви овозможува 24/7 пристап до состојбата на Вашите кредити и депозити.
Повеќе информации: www.fulm.com.mk/mobilna-aplikacija/