МОЖЕШ ДА ИМАШ СÉ ШТО ЌЕ ПОСАКАШ!

marija Настани и Промоции

Image

Животот е неверојатен онаков каков што е, бидејќи секој човек во светот е способен да достигне сè за што може да сонува.

Ако имате желба да направите нешто, тогаш ќе најдете начин да го остварите тоа, а ние сме тука финансиски да ги поддржиме вашите потреби, желби и соништа!

 

Искористете ја новогодишната понуда за кредити, наменета за сите вас: вработени, невработени, студенти, пензионери и земјоделци!

За секој исплатен кредит од 25.11.2021 г. па до крајот на годината следува брендиран подарок од ФУЛМ!

Кредитите се со износ од 10.000 до 700.000 денари, со рокови од 12 до 72 месеца.

Во зависност од повеќе фактори (колкав износ на кредит ви е потребен, статус на висина на приходи и расходи, кредитен капацитет и историја и др.),

ќе зависи и одлуката, дали и колкав износ на кредит ќе ви биде одобрен.

Mоже да аплицирате на следните начини:

⇒ Онлајн аплицирање - со клик на овој линк:  https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/  

⇒ Со преземање и печатење на барањата на следниот линк:  https://www.fulm.com.mk/krediti/prevzemi-baranje-za-krediti/  

⇒ Со аплицирање преку мобилната апликација mFulm која може да ја преземете на Google play store. За подетални информации : https://www.fulm.com.mk/elektronsko-bankarstvo/

⇒ Со подигање на барањата директно од нашите филијали во Скопје, Битола, Кавадарци, Струмица и Тетово.

Слободно контактирајте ги нашите кредитни референти  од 8 до 16 часот, секој работен ден за да ве упатат што ќе ви биде потребно (жиранти и/или други документи) , во зависност од бараниот износ и тоа:

во порака – Разговарајте со нас онлајн

Во порака на нашите социјални медиуми FacebookInstagramLinkedIn  

Повелете линк за телефонски контакт, локации и електронски адреси: https://www.fulm.com.mk/kontakt/