Објавен добитникот на ваучер за зимување од Новогодишната кампања

Филип Неделковски Настани и Промоции

Насмеани и среќни добитници на подароци од Новогодишната кампања на Штедилница ФУЛМ.
Сите кредитокорисници коишто подигнаа новогодишни кредити во промотивниот период од 12 ноември до 31 декември 2018 година добија подароци – изненадувања.

Slika

Најсреќениот добитник беше Исмет Незиров кој го доби и најголемото изненадување! ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ за двајца!

Ние и понатаму продолжуваме да се грижиме за вас и да ги остваруваме сите ваши желби и потреби. Од нас, во годината кога славиме 20 години постоење, очекувајте уште многу изненадувања за сите вас.

Следете нè и понатаму на социјалните мрежи!

Заедно можеме повеќе!
Штедилница ФУЛМ