Од серијата "Запознај ги нашите колеги"

Филип Неделковски Настани и Промоции

Од серијата “Запознајте ги нашите колеги”
Нашата колешка Марија е вистински виртуоз кога менаџира со филијалата ЈСП, но и врвен уметник кога ќе се најде пред платното или позади фотоапаратот
🎨Најмногу иниспирирана од природата, Марија во слободно време создава прекрасни уметнички слики, фотографии, музика и текстови. Погледнете само мал дел од нејзиното импресивно потфолио.