Одржувај го физичкото здравје

Филип Неделковски Настани и Промоции

Овој продолжен викенд, додека си дома, искористи го за да го одржуваш твоето физичко здравје. Пронајди видеа со корисни совети и практични вежби на следниве веб страници:
Мобилни апликации за одржување на физичкото здравје:
1. Sworkit
2. Keelo