Побарај поддршка кога ти треба!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ, по повод 20-годишнината од постоењето, ќе изненади 20 редовни корисници со исполнување на желба!

Сѐ што треба да направиш е заедно со твоето пополнето барање за кредит, во која било наша филијала, да ја напишеш и твојата долгогодишна желба.

Водени од концептот Побарај поддршка кога ти треба, ние ти нудиме кредит по твоја желба.

poddrska

Побарај кредит според твоите потреби:

до 400.000 денари – за кредити со/без жиранти;

до 600.000 денари – за кредити со владетелски залог.

Според статусот на вработеност кај нас може да подигнат кредит:

Кај нас може кредит да подинат лица од 18 до 74-годишна возраст.
Побарајте ја најблиската филијала до вас на оваа врска:  https://www.fulm.com.mk/kontakt