Посетете го преубавото Езеро Козјак овој викенд

Филип Неделковски Настани и Промоции

Овој викенд искористете го за да го посетите Езерото Козјак во близина на Скопје.
Можете да користите автомобил, а доколку сте искусни велосипедисти ви го предлагаме предизвикот “Скопје – Козјак” долг 35км 🙂
Имајте убав викенд пријатели!