Штедилница ФУЛМ-Influencer (поттикнувач) за поддршка на зелената економија

Бојана Башовска Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ, на Светската конференција на кредитни унии (World Credit Union Conference, #wcuc2023) е избрана за influencer (поттикнувач) за поддршка на "Зелената економија".

Од повеќе од 100 земји во светот  Штедилница ФУЛМ е помеѓу деветте избрани  кредитни унии кои имаат најголем исчекор во поддршка на "Зелената економија".

Повеќе од 24 години, во чекор со светските промени. 

    Дознај повеќе