Среќна нова 2023 година

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image

Нека Новата 2023 година биде година во која секој миг ќе Ви биде исполнет со насмевки, љубов и топлина!

Оваа година Ви посакуваме да ги исполните сите соништа, да бидете среќни, исполнети со позитивна енергија Вие и Вашите најблиски.

Не можеме доволно да Ви се заблагодариме за целата Ваша поддршка оваа година. Од целиот наш тим сакаме да Bи посакаме среќна, здрава и бериќетна нова година!

Видео честитката за исполнетите соништа од 2022 на нашите најмлади, може да ја погледнете на овој ЛИНК

Среќни празници!

Штедилница ФУЛМ