СВЕТСКИ ДЕН НА ШТЕДЕЊЕТО 31-ВИ ОКТОМВРИ

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image

По повод Светскиот ден на штедењето – 31 октомври

Ви го честитаме овој за сите нас важен ден кој потсетува зошто е важно да се грижиме за

нашата финансиска сигурност преку штедењето, која ќе ни обезбеди посветла иднина на сите нас!

23 години со Вас,

Штедилница ФУЛМ

www.fulm.com.mk