Вонреден кредит со залог на злато

Филип Неделковски Настани и Промоции

Презадолжени сте и барате решение како да ги покриете кредитите подигнати од повеќе места?
Аплицирајте за Вонреден кредит до 300.000 денари со обезбедување на залог на златни предмети.
✅Без жиранти
✅Плаќање само месечна камата
✅Проценка на златните предмети во нашите филијали
✅Вашите златни предмети се 100% сигурни кај нас
☎️ Контакт инфо: 071 248 610
Повеќе информации за условите на следниот линк:
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/