Вонреден кредит за поддршка на пчеларството

Филип Неделковски Настани и Промоции

Медот е храна и природен лек! Тој може да се искористи и за остварување на дополнителен приход во семејниот буџет.

Со помош на вонредниот кредит на ФУЛМ инвестирајте во сè што Ви е потребно за производство на мед.

Повеќе информации за условите на следниот линк:
www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/

Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/