Вонреден кредит за поддршка на твоите планови за едукација

Филип Неделковски Настани и Промоции

Вложувањето во нашето образование е најсигурна инвестиција и во вонредни услови.
Запиши се на курс, обезбеди си книги, лап топ и се што ти е потребно за да стекнеш нови знаења и вештини со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ
Повеќе информации за условите на следниот линк:
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/