Вонреден кредит за поддршка на земјоделието

Филип Неделковски Настани и Промоции

Се подготвуваш за новата земјоделска година, но имаш потреба од дополнителни финансиски средства за инвестирање?
Покриј ги трошоците за семиња, најлони, метални цефки, хумус, механизација и сè она што ти е потребно за плодна година со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ. И ти имај успешна приказна како и повеќе од 2000 земјоделци на кои им помогнавме да ги реализираат своите планови во изминатите 21 годинa
Информирајте се за условите:
Аплицирај онлјан на: