Пофалби и поплаки

Вашето  задоволство  е  наша  мотивација!

Почитувани,

Доколку сакате да стапите во контакт со Штедилница ФУЛМ во врска со услугите, производите или вработените во неа или пак ако сакате да поднесете приговор или дојава во врска со етички, сметководствени или ревизорски прашања, пратете ни e-mail на: info@fulm.com.mk

Со почит,

Штедилница ФУЛМ