Земи кредит и замисли желба

Бојана Башовска Настани и Промоции

Image

Не Ви треба ниту златна рипка, ниту фонтана на желби, ниту ѕвезда која паѓа, Штедилница ФУЛМ е тоа што Ви треба!

Земи кредит и замисли желба

и очекувајте токму Вашата да ја исполниме!

Пополнете го прашалникот со Вашата  замислена желба
Аплицирајте за кредит 
.. и очекувајте да Ве контактираме! 

   Земи кредит и замисли желба

   Споделете ја Вашата желба со нас
   • Само со еден телефон може да замислите една желба
   • Само со една емаил адреса може да замислите една желба
    *Штедилница ФУЛМ ќе исполни желба на 20 наши членови кои аплицирале од 16.10.2023
   • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

   Освен онлајн, можете да аплицирате за кредит и директно во нашите филијали или преземете ги и испечатете ги барањата за кредит подолу, коишто,по заверката, е потребно физички да ги доставите до најблиската филијала.

   * Во зависност од повеќе фактори (колкав износ на кредит ви е потребен, статус на висина на приходи и расходи, кредитен капацитет и историја и др.),ќе зависи и одлуката, дали и колкав износ на кредит ќе ви биде одобрен.