Промоција на ECO GREEN кредити

marija Настани и Промоции

Image

Време е за промени!

Штедилница ФУЛМ се вклучи во поддршка на Агендата 2030 за одржлив развој:

за поздрав живот, за почист воздух, за поекономично греење, за поздрава храна!

Вклучете се и Вие и заедно да го направиме светот поубаво и поздраво место за живеење на сите!

Засадете нови садници, набавете прочистувач на воздух за Вашиот дом, заменете ја старата печка со печка на пелети, поставете соларни панели или направете добра изолација на домот!

Сето ова може да го реализирате со најновата понуда на ЕКО кредити НА ФУЛМ

АКО САКАШ ДА СИ ИН – ЗЕМИ КРЕДИТ ЕКО-ГРИН!

Со ПОДАРОК, САДНИК ЗА СЕКОЈ ИСПЛАТЕН КРЕДИТ!

Кредит може да подигне секој којшто е вработен, невработен, пензионер, студент или земјоделец, од 18 до 74-годишна возраст.

Износ од 10.000 до 700.000 денари

Рок на отплата од 12 до 72 месеци

Можност за грејс период од 12 месеци

Аплицирајте онлајн овде 👉

За сите Ваши прашања, контактирајте ги нашите кредитни референти во филијалите:

🏫 Скопје-Центар: 02/3217-912

🏫Скопје-Аеродорм: 02/2403-208

🏫Скопје-Автокоманда: 02/3109-327

🏫 Кавадарци: 043/400-655

🏫 Струмица: 034/330-721

🏫 Битола: 047/236-796

🏫 Тетово: 044/351-281