Njoftime për shtyp

Bëni ata të lumtur, ata që doni! Ngrini kredi në periudhën e promovimit dhe fitoni bileta koncerti, kupona PS ose një restorant me muzikë të mirë! Ne presim t'ju shohim në Shtëpinë e Kursimeve FULM ...    Merrni një iniciativë për jetën tuaj dhe le t'ju ndihmojmë me PROMOVIMIN E BIZNESIT TUAJ! Fushata për të mbështetur bizneset e grave. Mirë se vini! Është e hapur ...    Për një vjelje të pasur dhe produkte cilësore! Kredi për fermerët deri në 400,000 denarë dhe mundësi për 12 muaj periudhë faljeje ...

Studentët

I papunë

sq/vraboteni/

Punonjësit

Pensionistet

Fermerët

Anëtarësimi

Studentët

I papunë

Punonjësit

Pensionistet

Fermerët

Anëtarësimi

 

Kreditë

Për të gjitha nevojat tuaja … Zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri …. Kreditë e shpejta dhe të thjeshta deri në 400,000 denarë

Mësoni më shumë

Kreditë

Për të gjitha nevojat tuaja … Zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së miri …. Kreditë e shpejta dhe të thjeshta deri në 400,000 denarë

Mësoni më shumë

Depozitat

Gjatë viteve, ne jemi bërë destinacioni juaj për siguri dhe besim. Zgjidhni llojin e depozitave të kursimit që do t’ju përshtaten më së shumti

Mësoni më shumë
 

Depozitat

Gjatë viteve, ne jemi bërë destinacioni juaj për siguri dhe besim. Zgjidhni llojin e depozitave të kursimit që do t’ju përshtaten më së shumti

Mësoni më shumë
img18
PROFILI

MENAXHIMI
RRJETI
VIZIONI
MISIONI
PËRGJEGJËSIA SOCIALE
Ekipi ynë
SITUATA JONË E SUKSESSHME

img18
PARTNERITETET DHE BASHKËPUNIMI

WOCCU
USAID
MCUL
SKOK

img18
RAPORTET

TË DHËNAT PËR KREDI NË BANKËN PËR KREDINË RAPORTI FINANCIAR DREJTIMI I TË DHËNAVE

img18
Njoftime

СKOMUNIKIMI NË PUBLIK
MBROJTJA E PRIVATËSISË
SHËNIM LIGJOR

 

Për ju

Sepse ne ekzistojmë për ju …

Mësoni më shumë

Për ju

Sepse ne ekzistojmë për ju …

Mësoni më shumë

Ngjarjet dhe Promovimet

Për të gjitha momentet e zakonshme …
Për të gjitha që nuk na sjell më afër dhe të lumtur …

Të gjitha ngjarjet dhe promovimet
 

Ngjarjet dhe Promovimet

Për të gjitha momentet e zakonshme …
Për të gjitha që nuk na sjell më afër dhe të lumtur …

Të gjitha ngjarjet dhe promovimet

Na kontaktoni