Подготви се за новата земјоделска година со кредитите на Штедилница ФУЛМ

marija Настани и Промоции

Се подготвуваш за новата земјоделска година, но имаш потреба од дополнителни финансиски средства за инвестирање?

Покриј ги трошоците за семиња, најлони, метални цевки, хумус, систем капка по капка, механизација и се што ти е потребно за плодна година со помош на Кредитот за земјоделци на ФУЛМ.

Имај успешна приказна и ти како и повеќе од 2000 земјоделци на кои им помогнавме да ги реализираат своите планови во изминатите 21 годинa

Информирајте се за условите:
https://www.fulm.com.mk/krediti-2-2/kredit-za-zemjodelci/
Аплицирај онлјан на:

Apliciraj onlajn prepage