Аплицирај онлајн за кредит преку mFULM

Филип Неделковски Настани и Промоции

Сакаш да аплицираш за кредит, но тоа да го направиш онлајн од дома?

Со mFULM мобилната апликација можеш да аплицираш за кредит онлајн за неколку минути кај и да си..

Преземи ја mFULM мобилната апликација
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/mk/app/mfulm/id1486576310

или аплицирај за кредит онлајн на следниот линк

Аплицирај онлајн

За повеќе инфо контактирај ги нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281