Благодарност до здравствените работници!

marija Настани и Промоции

Здравствени работници,
Неизмерно сме Ви благодарни што сте хероите на нашата генерација во битката со коронавирусот. Ви благодариме на Вашата посветеност и пожртвуваност, која спасува многу животи во услови на Ковид-19 пандемија. Вие сте нашите херои!
Обврска на сите нас е да продолжиме да ги почитуваме мерките за заштита од Ковид-19, за да се заштитиме себе и нашите најблиски, но и да им помогнеме на здравствените работници во борбата со пандемијата.