Користи Е-банкарство преку mFULM мобилната апликација на ФУЛМ

marija Настани и Промоции

Дали знаете дека преку mFULM мобилната апликација можете да

✅ имате увид во состојбата на Вашите кредити и депозити 24/7
✅ вршите плаќање на доспеаните обврски на Вашите кредити во било кое време

Користи ги предностите на Е-банкарство на Штедилница ФУЛМ преку mFULM мобилната апликација. Линкови за преземање:
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en
App Store: https://apps.apple.com/mk/app/mfulm/id1486576310

За повеќе инфо контактирај ги нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281