Известување за неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, заради непречено спроведување на Парламентарни избори и избор за Претседател на Република Северна Македонија.

Бојана Башовска Соопштенија до јавност

Известување за неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, заради непречено спроведување на Парламентарни избори и избор за Претседател на Република Северна Македонија. Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот) нема да работи…      

Известување за Прво Мајските и Велигденските Празници 1-ви, 3-ти и 6-ти Мај 2024 година се неработни денови

Бојана Башовска Соопштенија до јавност

Известување за Прво Мајските и Велигденските Празници 1-ви, 3-ти и 6-ти Мај 2024 година се неработни денови, Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот) нема да работи…      

Известување за неработен ден 24-ти Април – неработен ден за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот).

Бојана Башовска Соопштенија до јавност

Известување за неработен ден 24-ти Април – неработен ден за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот)…      

Известување за неработен ден Рамазан Бајрам 10-ти Април (среда), 2024 година е неработен ден за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот).

Бојана Башовска Соопштенија до јавност

Известување за неработен ден-Рамазан Бајрам 10-ти Април (среда), 2024 година е неработен ден за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот)..      

Известување за неработен ден 19-ти Јануари (петок) 2024 година за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот)

Бојана Башовска Соопштенија до јавност

Известување за неработен ден 19-ти Јануари (петок) 2024 година за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот).