Известување за неработен ден 19-ти Јануари (петок) 2024 година за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот)

Бојана Башовска Соопштенија до јавност

Известување за неработен ден 19-ти Јануари (петок) 2024 година за Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје (Централата, Филијалите и Шалтерот).