Добитник на студентска стипендија за 2020 – Исидора Овезовска

marija Настани и Промоции, Студенти

Г-ѓа Софија Соколова, Потпретседателот на ЗГ ФУЛМ упати искрени честитки за Исидора Овезоска, ВТОР добитник на ФУЛМ Студентска стипендија за 2020 година, од Филијала Тиквешија.
ФУЛМ и нашиот пријател г-дин Дру Иган заедно со Лигата на кредитни унии на Мичиген и понатаму ќе продолжат да ги поддржуваат студентите во остварувањето на нивните образовни и кариерни цели.
Во очекување на следниот Натпревар за студентска стипендија за 2021 година Ве поздравуваме со мисли за добро здравје за Вас и Вашите најблиски!