Е-банкарство на Штедилница ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

Сакаш да се информираш за состојбата на твојот кредит или депозит, но денес баш и не ти се излегува од дома?
 
Направи го тоа од удобоста на твојот топол дом преку Е-банкарството и бесплатната mFULM мобилна апликација на Штедилница ФУЛМ.
 
Заштити се себеси и останатите и со неколку клика на www.fulm.com.mk заврши ги обврските од дома.
 
Преземи ја mFULM мобилната апликација на
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en&gl=US
App Store: https://apps.apple.com/mk/app/mfulm/id1486576310