Добитник на Гратис рата

Филип Неделковски Настани и Промоции

Со желби за подобра Нова 2021 година, продолжуваме со подарување на најоригинален подарок, Гратис Рата на Вашиот кредит! Искрени честитки за Славица која е една од нашите членови на кои им подаривме Гратис рата.
Знаете ли дека “Гратис рата на Вашиот кредит” продолжува и во Јануари кога ќе подариме уште шест гратис рати за најсреќните од Вас?
Дали си ти следниот кому ќе му подариме најоригинален подарок ?
Земи учество во кампањата и дознај!
Аплицирај онлајн за кредит на:
Повеќе информации за кампањата на