Елена Димитрова, Скопје

Филип Неделковски Вашите бизниси

Елена Димитрова, како учесник во кампањата ,,Мој бизнис –Моја слобода” на Штедилница ФУЛМ, е сопственик на бутик за модна конфекција и модни додатоци, чанти, накит, аксесоари. Дел од нив се рачна изработка. На следниве линкови може да погледнете дел од производите: http://www.facebook.com/JantarART и www.facebook.com/P.S.Fashion.Skopje/