Филијалите, Шалтерот и Централата продолжуваат да работат со редовно работно време

Филип Неделковски Настани и Промоции

Известување
Од утре (24.04.2020) Филијалите, Шалтерот и Централата продолжуваат да работат со редовно работно време, од Понеделник до Петок од 08 – 16 часот.