ФУЛМ активностите за ICU Day споделени со целиот свет

Филип Неделковски Извештаи и Податоци, Настани и Промоции

Активностите кои ги направивме поврзани со Интернационалниот ден на кредитни унии и инспиративните пораки на студентите беа споделени со целиот свет од страна на Светскиот совет на кредитни унии
На следниот линк може да се информирате кои беа активностите на ФУЛМ по повод прославата на72-иот Интернационалниот ден на кредитни унии
Благодарие WOCCU