Go Green – Остварувања

Правиме промени во целосното наше работење со цел подобра работна околина за нашите вработени!

Штедилница ФУЛМ- influencer - поддржувач на Зелената економија

Прочитајте повеќе за нашиот успех

Секојдневно покажуваме колку навистина се грижиме за природата, не само понекогаш.
Со дигитализација на дел од деловните процеси во Штедилница ФУЛМ, 💻онлајн аплицирање и 📲мобилна апликација успеавме да заштедиме на хартија и со тоа да “спасиме” 🌳🌳2 дрва. Подготвеноста за #ESG стандардите е наша цел. 🍀

Штедилница ФУЛМ- influencer - поддржувач на Зелената економија

Прочитајте повеќе за нашиот успех

Штедилница ФУЛМ-Influencer (поттикнувач) за поддршка на зелената економија

Прочитајте повеќе за нашиот успех

🌍Да го направиме светот 🌿позелено место!
♻️Ние со рециклирање на хартија заштедивме дрва и ѝ помогнавме на животната средина.
✅Ајде сите да рециклираме и да и помогнеме на нашата планета – се започнува со еден мал чекор!
  •   

🍀Спасувањето на растенијата и животните кои се соочуваат со закана од истребување е една од примарните цели на Светскиот ден за заштита на природата кој се прославува секоја година.
🪴Ние го поддржуваме овој ден така што секој ден во нашите работни простории им се посветуваме со љубов на нашите растенија кои ни го разубавуваат денот.
😊Со гордост Ви ја претставуваме нашата реновирана ЕКО Централа . Силно определени во правец на исполнување на целите од Зелената Агенда 2030 (#Agenda2030), направиме низа 🌿ЕКО подобрувања на просторот.Погледнете го нашето видео и уживајте во нашата нова зелена приказна 💚