Грижи се за себе, грижи се за своите пари!

marija Настани и Промоции

Image

Грижи се за себе, грижи се за своите пари!

#Take care of yourself, take care of your money!

 

Секој треба да научи паметно да управува со парите, вклучително и #децата и #младите.

Колку порано, толку подобро!

Придружете ни се во текот на Глобалната недела на парите #GlobalMoneyWeek2021,  од 22-28 март 2021

и  поставете  го следното прашање на вашите деца:

Како се грижиш за твојата заштеда?

Нивните одговори постирајте ги под објавата на нашата Facebook страна, на ОВОЈ ЛИНК

За најкреативниот одговор подготвивме Специјален подарок за Вашето дете 

Придружете ни се да ги инспирираме #децата и #младите паметно да штедат

и мудро да управуваат со своите пари !